Christina Ødegård

En slags julekonsert

Du ønskes nok en gang velkommen til en musikalsk aften med Christina Ødegård. I sin debutkonsert i april fremførte hun noen av sine favoritt coverlåter og låter som hun har skrevet selv. Det var stinn brakke, og Christina og gutta i bandet skapte en intim og stemningsfull atmosfære. 

Denne kvelden i november blir det også en blanding av coverlåter, hennes egne låter og noen julesanger, og som sist; en spennende blanding av forskjellige sjangre. Det er duket for nok en varm og stemningsfull konsert med Christina på scenen.

Anne Gro Christensen fra Ringblad skrev blant annet dette i sin anmeldelse: 

"...et repertoar som inneholdt det meste, og viste en sjangerforståelse av de sjeldne." 

"...samspillet musikerne og sangeren i mellom var sømløst og inspirerende uansett hvilket musikalsk landskap de beveget seg i." 

"Christina bød raust på seg selv, både i ord, tekst og toner, spesielt gjennom egenskrevne tekster..." 

"Christina viser en stemme med stor spennvidde. Fra de dype klangene til de høye tonene. Fra jazzinspirerte tonerekker til sarte sanger i singer-songwriter sjanger. Fra musikalinspirert musikk til blues..." 

Christina deler scenen med disse dyktige musikerne denne kvelden: André Storeng - piano Remi Fagereng - trommer Josef Berglund - bass Mulig gjesteopptreden fra et par andre musikere...


Ønsker du bord til middag før konserten, serverer vi så gjerne mellom kl. 17.30 og 20.00. Drikke serveres også under konserten. Begrenset antall bord, så ta kontakt i god tid for å reservere ved å sende oss en e-post til booking@egerco.no. Velkommen!


Informasjon


torsdag 28. november 2019

  • Bordreservasjon fra:kl. 17.30
  • Matservering:kl. 17.30 - 20.00
  • Dørene åpner:kl. 20.00
  • Konsertstartkl. 20.30
  • Billett:snart i salg
  • Ledsagerbevis er gyldig, men vi må ha beskjed i forkant og gyldig bevis må medbringes.
  • Bestill bord