Høstjakt

Høstjakt: Kule Karer med Ingvild Hasund

Fredag 13. septempber starter «Kule Karer» jakta på den gode høstmusikken, og vil være postert ved byens hoved-trekkrute på Eger & Co i Storgata i Hønefoss. 

Tradisjonen tro stiller de med vokalist Ingvild Hasund i spissen for et jaktlag som ellers består av Håvard Jacobsen på tangenter, Remi Fagereng på trommer, og Svein Olav Blindheim på kontrabass. 


Publikum vil få oppleve drivjakt i såvel jazz -, som i blues, rock og viseterreng. Vi kan nevne storvilt som Joni Mitchell, Tom Waits, Jaco Pastorius, Kate Bush og islandske Bjørk. Vilt kan det også bli, når laget presenterer sitt egenkomponerte materiale. Da vil de erfarne jegerne sørge for solistisk klappjakt både med og uten fellingstillatelse. «Kara» lover imidlertid å holde seg unna utmattelsesjakt, takk og pris!

Klappjakt blir det uansett når kjente standardlåter skal nedlegges, og «Kara» sitt faste publikum pleier  ikke å være tunge å be i så måte. Laget er ellers kjent for å ta i bruk stadig nye instrumenter, for eksempel så har Remi på de siste konsertene doblet på gitar. Kanskje får vi også høre hans ny cello? I så fall blir det to med bue på scena. Duell?

Håvard sverger til elektriske våpen, mens Ingvild av og til dobler med slagvåpen. 

«Kara» lover en kveld med både lokkejakt, støkkjakt og smygjakt i det blåfarga spekteret av musikken, og ønsker velkommen til Eger & Co.

Informasjon


fredag 13. september 2019

  • Dørene åpner kl.: 18.00
  • Konsertstart kl.: 21.00
  • Matservering kl.: 18.00 - 20.30
  • Billett kr.: 220,-
  • Ledsagerbevis er gyldig, men vi må ha beskjed i forkant og gyldig bevis må medbringes.
  • Bestill bord

Mer fra hva skjer