Arrangementer

Hva skjer på Eger & Co?

Her er oversikten over arrangementer på Eger & Co. i nær og fjern fremtid. Vi gjør vårt beste for å gi deg relevant informasjon. Du finner detaljer om endrede åpningstider på kjøkken og i servering under hvert arrangement dersom noe av dette påvirkes av arrangement på ulike datoer.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!


Ida Jenshus med band
From This Day On Tour

Ida Jenshus, Norges ukronede Americana-dronning kommer tilbake til Eger & Co. med fullt band i anledning release av nytt album!


28.09.2019

kl. 21:00
Les mer Kjøp billett

Stabilt Ustabil 3
Bokstavelig Talt

Hans Esben Gihle er tilbake med show nr. 3 i rekken! Stabilt Ustabil 3 BOKSTAVELIG TALT byr på en fantastisk miks av humor, alvor, galskap, musikalsk humor, figurer og er noe du må få med deg! I samspill med sin musikalske kollega Jørn Atle Støa byr Hans Esben på et helaftens show. Samle vennegjengen i dag og book billetter! 

11.10.2019

kl. 21:00
Les mer Kjøp billett

Prøysen omatt på Eger & Co.
Enda en konsert med Ann Kristin og Jon

Velkommen tilbake til en intim og herlig kveld med Ann Kristin Aannerud og Jon Lotterud dedikert Prøysen! Ønskereprise på den herlige konserten vi opplevde på Eger & Co. i mai 2019.

18.10.2019

kl. 20:00
Les mer

Morten Grøtnes tar en til
Suksessen gjentas på fjerde året!

Ellevill humor, parodi og musikalske innslag i godt samstemt lag for fjerde året på rad på Eger & Co. fra 1. – 16. november 2019!

01.11.2019

kl. 21:00
Les mer Kjøp billett

Vi gjør vårt beste for å holde opplysningene her oppdatert, men tar forbehold om feil og endringer. Hvis du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss!