Arrangementer

Hva skjer på Eger & Co?

Her er oversikten over arrangementer på Eger & Co. i nær og fjern fremtid. Vi gjør vårt beste for å gi deg relevant informasjon. Du finner detaljer om endrede åpningstider på kjøkken og i servering under hvert arrangement dersom noe av dette påvirkes av arrangement på ulike datoer.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!


Standup med elever fra Ringerike Folkehøgskole

Elever fra standup- & revylinja på Ringerike Folkehøgskole stiller med ferskt materiale til standup på Eger & Co. lørdag 30. mars. Vi inviterer til et helaftens stand up-show med morgendagens komikere. Vil du le, kose deg, og ha en fantastisk kveld? Møt opp på Eger & Co.

30.03.2019

kl. 18:00
Les mer Kjøp billett

Konsert med Christina Ødegård

Velkommen til musikalsk aften med Christina Ødegård! Christina har en stemme med stort register, som går fra det mørke, varme, til de lyse sarte tonene. Publikum vil få høre både hennes egne låter, de fleste laget i samarbeid med Øystein Olsen Vadsten, og coverlåter innen diverse sjangre, bla singer/songwriter, jazz og blues. Hun synger med stor innlevelse og formidlingsevne.

06.04.2019

kl. 21:00
Les mer Kjøp billett

"Eg Ser At Du Er Mor" – Standup av og med Susann Laache

Standup-komiker Susann Laache tar med seg sitt soloshow «Eg ser at du er mor» til Eger & Co. fredag 26. april 2019. Laache har jevnlig stått på scenen og turnert Østlandet rundt de siste årene, og lover et standupshow for både kvinner og menn, både de med og uten barn, og for de som ønsker seg, ikke vil ha, angrer på eller ikke kunne leve uten barn. 

26.04.2019

kl. 21:00
Les mer Kjøp billett

Vi gjør vårt beste for å holde opplysningene her oppdatert, men tar forbehold om feil og endringer. Hvis du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss!