Selskaper

Selskapslokaler og møterom

Vi har flere rom for utleie til små og store arrangementer, og vi tilrettelegger arrangementet slik du ønsker. Vi arrangerer alt fra bursdagsfeiringer og julebord til forestillinger og quiz. Enten du ønsker å leie et mindre lokale for et møte eller hele restauranten for et stort arrangement har vi løsninger å tilby deg.

Kontakt oss på booking@egerco.no for leie av lokaler

Hvelvet

Storgata 4 ble opprinnelig bygget som bank, og vi har pusset opp det gamle bankhvelvet i kjelleren til et selskapslokale for inntil 16 bespisende gjester. Hvelvet er i utgangspunktet åpent for alle, men rommet må bestilles på forhånd, og følgende leiepriser gjelder.

  • Dagmøte, inntil 8 personer kr. 490,- (3 timer)
  • Dagmøte, over 8 personer kr. 990,- (3 timer)

Merk at man før kl. 16.00 bestiller mat og drikke i kassen i 1. etasje. 

  • Selskap kveldstid (etter kl. 16.00) inntil 8 personer kr. 1.500,- (3 timer)
  • Selskap kveldstid (etter kl. 16.00) over 8 personer kr. 2.500,- (3 timer)

Hvelvet kan også settes opp som møterom med skjerm (kr. 250,-), rommet har eget lydanlegg med Chromecast som fritt kan benyttes når man leier lokalet.

Forværelset

Forværelset ligger tilstøtende Hvelvet i kjelleren, og huser inntil 12 personer på langbord eller småbord. Lokalet benyttes fint alene eller som ekstra lokale til Hvelvet ved møtevirksomhet eller selskaper. Følgende leiepriser gjelder.

  • Dagmøte, inntil 6 personer kr. 390,- (3 timer)
  • Dagmøte, over 6 personer kr. 890,- (3 timer)

Merk at man før kl. 16.00 bestiller mat og drikke i kassen i 1. etasje.

  • Selskap kveldstid (etter kl. 16.00) inntil 6 personer kr. 990,- (3 timer)
  • Selskap kveldstid (etter kl. 16.00) over 6 personer kr. 1.500,- (3 timer)

Dersom restauranten og baren er fullbooket og ditt selskap blir plassert i et av våre selskapslokaler påløper ingen lokalleie. Selskaper på kveldstid disponerer egen servitør, dette bistår vi også med på dagtid hvis ønskelig (ta kontakt for pris).

Leie av Spiseriet eller hele Eger & Co.

Vi bistår deg gjerne dersom du har en større anledning å feire. Vi leier ut Spiseriet for lukkede selskaper inntil 70 personer, ta kontakt for priser og ledige datoer. Ønsker du å leie hele Eger & Co. er det plass til totalt 125 personer (inkludert Hvelvet og Forværelset).