Jobb hos oss

Soussjef Eger & Co.

Opptatt av sunn og god mat? Vi trenger deg!

Vårt kjøkkenteam skal utvides med en soussjef. Kjøkkenet på Eger & Co. står for produksjon av lunsj- og middagsretter, samt selskaper og noe produksjon av bake- og konditorvarer. Soussjefen vil være kjøkkensjefens stedfortreder og støttespiller, og dermed også ha overblikk over den totale kjøkkendriften i virksomheten.

Vi søker deg som har ambisjoner, er kreativ og energisk og liker å jobbe i et hektisk miljø. Som soussjef vil du jobbe tett med vår kjøkkensjef, og sammen vil dere ha ansvar for kjøkkendrift og personale. Du må ha erfaring fra storkjøkken, og være en person som er flink til å motivere og skape teamfølelse. Vi ser også at du er løsningsorientert og opptatt av å skape gode resultater med resten av teamet.

Du må være opptatt av god, ren og sunn mat, like å finne kreative løsninger, og synes det er spennende å prøve nye smakskombinasjoner.

Dine kvalifikasjoner

  • Kokk med fagbrev
  • God kjennskap til og erfaring med IK-mat
  • Ledererfaring
  • Erfaring med menyplanlegging
  • Evne til å inspirere og motivere andre
  • Du må beherske norsk og engelsk

Vi tilbyr gode betingelser og fleksibel arbeidstid, og for den rette kandidaten er det mulighet for fast ansettelse. Vi er en virksomhet med stort potensiale som med de rette menneskene på plass kan videreutvikles i nye og spennende retninger. Vi er opptatt av å prøve nye ting og beholde kreativitet og skaperglede i det vi gjør.

Send oss en kort tekst om deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, samt CV og referanser til stillingledig@egerco.no. Søknader besvares fortløpende, men påregn noe svartid.

 

Søknadsfrist snarest